Over ons

Over ons

Bijna 25 jaar geleden, Starten de Duitse WERNER groep onder de naam WEMO-tec zijn verhuur activiteiten in Duitsland in bereikbaarheidtechniek door middel van laagwerkers, hoogwerkers, tunnelinspectiemachine en steigerbouw.

In dat zelfde jaar 1989, starten Dekkers Machine Verhuur DMV, ook met de verhuur van laagwerkers in Nederland. Om een nog betere dienstverlening in Nederland te kunnen leveren, werd besloten om met WEMO-tec Duitsland te gaan samenwerken wat resulteerde in de overnamen van DMV door WEMO-tec Duitsland in 2002.

In 2005 verdween ook de naam DMV en werden de activiteiten verder gezet onder de naam WEMO-tec Nederland B.V.

Sindsdien het prille begin in 1989 hebben we een sterke marktpositie op het gebied van de verhuur van laagwerkers weten op te bouwen, en mogen we wel zeggen dat we hierin uniek in Nederland zijn.

Samen met alle andere WEMO-tec vestigingen en onze coöperatieve partners, zijn we zelfs de marktleider op het gebied van laagwerker verhuur in Europa.

In de toekomst zullen we er ook alles aandoen om deze positie te behouden, dit doen we door te investeren in nieuwe technieken, nieuwe machines, het blijven opleiding van onze chauffeur en machinisten, het blijven luisteren en meedenken met de markt en onze naar bestaande en nieuwe klanten.

Door Veiligheid boven aan het lijstje te houden, gevolgd door Efficiëntie, flexibiliteit en Service.

Door met u mee te blijven denken en u hopelijk een stukje te ontzorgen.

Maar vooral door te helpen u, uw werk veilig te laten doen, op welke hoogte, op welke locatie, op welk moment dan ook.