nieuws

Overnamen ABD

Per 1 januari 2016 heeft WEMO-tec Nederland BV, alle activiteiten en diensten van Advies- en Bemiddelingsbureau Dekkers BV overgenomen, hiermee is ons dienstenpakket nu aanzienlijk uitgebreid en hebben we er een uitdaging bij.

Meer informatie hier


Overnamen ABD

Creatief denken en oplossen

Ook als je denkt dat het niet kan, proberen wij of het toch kan. Zo kwam de vraag van AB Cleaning uit Heteren of wij een oplossing hadden voor hun uitdaging op het trolleybus station in Arnhem.

Meer informatie hier


WEMO-tec AB Cleaning 01

Waarom moeilijk doen… als het makkelijk kan.

Dat moet de firma Ploegam BV gedacht hebben toen ze ontdekte dat er nodig wat lassen gerepareerd moesten worden aan hun laad en lossteiger in de uiterwaarden van Nijmegen die gebruikt wordt voor het project Ruimte voor de Waal.

 

 


I-LENT

Het past net… MBi160 voor de nieuwe Botlekbrug

Om geen vertraging op te lopen, vroeg de aannemerscombinatie A-Lanes A15 aan WEMO-tec om eens mee te denken over de bereikbaarheid van een aantal hulpframes die onder het wegdek gemonteerd zaten van europaas grootse hefbrug, die nieuwe Botlekbrug. Deze frames moesten met enige spoed verwijderd worden. Men was al begonnen met het verwijderen met behulp van een werkschip en kraan, maar dit ging niet snel genoeg en gaaf veel hinder aan het scheepvaartverkeer.


past net