Disclaimer

Disclaimer voor www.wemo-tec.nl

WEMO-tec GmbH Germany

Bürgermeister-Ebert-Straße 17
36124 Eichenzell
DEUTSCHLAND

manager: Joachim Nießner, Monika Werner

Tel.: +49 (0 66 59) 86 - 0
Fax: +49 (0 66 59) 86 - 999

E-Mail: info@wemo-tec.com
www.wemo-tec.com

register rechter: Fulda, HRB 817
Ust.-Ident-Nr.: DE 257 045 217
Ust.-Ident-Nr. Organträger: DE 811 215 030

 


Implementatie en vormgeving:

COM.POSiTUM Multimedia-Agentur GmbH

 


Haftungsausschluss

Disclaimer voor www.wemo-tec.nl

WEMO-tec Nederland BV (Kamer van Koophandel: 08050853), hierna te noemen WEMO-tec, verleent u hierbij toegang tot www.wemo-tec.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

WEMO-tec behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

WEMO-tec spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WEMO-tec.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WEMO-tec nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende informatie, tekst, foto’s e.d. liggen bij WEMO-tec.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze informatie, tekst, foto’s e.d. is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WEMO-tec.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.